Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Gjør som 3.013 andre norske markedsførere
Abonner på Norges beste nyhetsbrev om markedsføring™
Det er ikke uten videre at vi kaller dette norges beste. Det finnes mange nyhetsbrev om markedsføring i Norge. Dette er ikke som de andre. Det du vil oppdage med en gang er at her fokuserer vi på det som fungerer, og ikke det som er nytt og spennende. 

Markedsføring har aldri vært både så enkelt og vanskelig samtidig. Det er enkelt fordi vi kan bare søke oss frem til de instruksjonene vi trenger. På den andre siden har det aldri vært så vanskelig fordi det er så mange andre som konkurrerer om oppmerksomheten til kundene.

Derfor har vi laget et nyhetbrev som fokuserer på å gjøre det andre ikke gjør. Vi gjøre enklere de temaene som andre ser på som "for vanskelige", ignorere de nyeste distraksjonene som alle andre ser på, og fokusere på kjernen av markedsføring som gjør at kundene tar frem lommeboka. 

Meld deg på Norges beste nyhetsbrev om markedsføring™ for å se selv. Det er gratis å melde seg på, og enkelt å melde seg av. Vi sender ut et nytt nyhetsbrev hver dag. Det er ofte, men aldri kjedelig.
Pål Hetland
markedsfører
Forfatter og markedsfører Pål Hetland har vært medvirkende til flere millionlanserte norske merkevarer og brukt over kr 10.000.000,- av sine egne penger på reklame. Han har skrevet den populære boken "Hvordan selge uten å snakke med noen", vinner av den eksklusive premien "Two Comma Club" for salgsrekorder, personlig veiledet flere hundre gründere gjennom oppstartsprosessen, og hjulpet flere store selskapet oppnå bedre resultater med markedsføring på nett. Nå skriver han en e-post hver dag.
Norges beste nyhetsbrev om markedsføring™ er en merkevare av Spark Equity Accelerator AS
Copyright 1997